asger kudahl cv


Udannet lyddesigner fra den Danske Scenekunstskole i København 2016


scenekunst forestillinger 
2019 Lyddesign, Hvid Tegner Sort Model, Teater S/H
2019 Lyddesign (systemdesign & live mix), Don Juan, Teater S/H, v. Christian Lollike og Mads Brauer (Efterklang)
2019 Musik og lyddesign, Find Vahid, Husets Teater
2019 Lyddesign, The Troll Show, Teater S/H
2019 Lyddesign, Frit Flet, Teater S/H og Mongo Park, Kolding
2018 Lyddesign, Færdig med Eddy, Edison Betty Nansen Teatret
2018 Lyddesign, SEXPOL, Teater Grob & Teater Stuk v. Nicolei Faber
2018 Lyddesign, STEMT, Lydperformance v. Charlotte Munch & Karin Juhl
2018 Lyddesign, Rejsen til Vahid preproduktion, Husets Teater
2018 Lyddesign og afvikling, Revolt. She said. Revolt again, Husets Teater
2017 Musik og lyddesign, Martyrmuseum the Gallery, TOETT, spillede i Hamborg og Berlin
2017 Musik og lyddesign, The Vampire Revolution, Teater S/H & Corpus v. Christian Lollike
2017 Lydteknik og afvikling, 'APATI' Republique
2017 Lyddesign, 'Voksen', Teater Zebu
2017 Lyddesign, 'Det Ny Kgl. Teater' sæson 17/18, Teater Momentum opført på Det Kgl. Teater, Skuespilhusets lille scene
2017 Lyddesign, 'Frit Flet' (Workshop produktion), Haut & teater S/H
2017 Lyddesign, 'Det' Klasse', Teater Zebu
2017 Lyddesign, 'Helligtrekongersaften', Teater Momentum (vol. 10 med Henrik Grimback)
2016 Lyddesign, 'Højskolesangbogen', Teater Momentum (vol. 10 med Henrik Grimback)
2016 Lyddesign, 'Zilan B'. Min Historie, Teater Zebu 
2016 Musik og lyddesign, 'Ødipus/Antigone', Teater Momentum (vol. 10 med Henrik Grimback)
2016 Lyddesign, 'Lydbilleder', Vild Kammerat, Forsøgsstationen 
2016 Musik og Lyddesign, 'Martyrmuseum', TOETT, SORT/HVID & Den Danske Scenekunstskole
2016 Lyddesign, 'Døden kører Audi', Odense Teater (med Nicolai Faber)
2015 Musik og Lyddesign, 'Andronicus', Afgang på Den Danske Scenekunstskole (med Henrik Grimback)
2015 Musik og Lyddesign, 'Caligula', Det Kongelige Teater (med Morten Burian & Mikkel Flyveholm)
2015 Lyddesign, 'Holes', TEOTT, Den Danske Scenekunstskole
2014 Musik og Lyddesign, 'Bottum Rocks', Teater ZeBu (med Jørgen Carlslund)
2014 Lyddesign, 'HEIDI', Teater Grob (med Line Paulsen)
2014 Lyddesign, 'Familjen', TEOTT, Den Danske Scenekunstskole 
2013 Lyddesign, 'Julehuler', Teater Zebu
2013 Lyddesign, 'Pigen på Henriksdalsbjerget', Den Danske Scenekunstskole (med Heinrich Christensen)
2013 Lyddesign, 'P.H.E.E.L', Den Danske Scenekunstskole


discografi
2018 Asger Kudahl, Sketches for Revolution, Resonans (12" vinyl)
2018 Asger & William Kudahl, 'Tilnærmelser II' (7" vinyl)
2017 She Dives, 'NEBULA', Resonans (12” vinyl)
2017 Asger & William Kudahl, 'Tilnærmelser I' (7" vinyl)
2015 Kraus - 'S/T' at Infinite Waves (tape)
2014 Temple - 'Fluorescence' at Resonans (12" vinyl)
2014 Asger & William Kudahl, 'Optegnelser fra Maniitsoq' at Resonans (7" vinyl)


andet relevant arbejde
2019 Lydinstation, Syngene Ruder (del af teater Zebu’s kunst julekalender, 24 hemmeligheder)
2019 Gæsteunderviser i lyddesign på Statens Scenekunstskole
2019 Japan turné i eget navn (10 performances i hhv. Tokyo, Kyoto, Oita, Kobe, Osaka)
2019 Elevkonsulent på Den Danske Scenekunstskole i Kbh. (Elev. Viktor Dahl)
2018 Elevkonsulent på Den Danske Scenekunstskole i Kbh. (Elev. Nanna-Karina Schleimann)
2018 Underviser i lyddesign, MAF kursus, Færøerne
2018 Underviser i lyddesign, Workshop, TGK, Esbjerg
2018 Elevkonsulent på Den Danske Scenekunstskole i Kbh. (Elev. Markus Artved)
2017 Tonemester, Favntager, kunstfilm
2017 Underviser/konsulent på Det Rytmiske Musikkonservatorium, København
2017 Underviser i lyddesign, MAF kursus, Færøerne
2017 Medstifter af lydtidsskriftet 'Båndmagasinet'
2016 Tonemester, WWDA, kunstfilm m. Nicolei Faber & Christian Albrechtsen
2015 Kurator og vært på The Lake Radio (med Efterklang)
2014 Lydinstallation, “Solens livscyklus fortalt med lyd”
2013 Medstifter af Resonans Recordings
2006-12 Hus-lydtekniker på spillestedet Rampelys, Silkeborg (omkring 50 koncerter)


legater
2019 Modtog Statens Kunstfonds arbejdslegat (legatudvalget for scenekunst)
2018 Modtog Statens Kunstfonds arbejdslegat (legatudvalget for scenekunst)
2017 Modtog Statens Kunstfonds arbejdslegat for arbejde i 'She Dives' (legatudvalget for musik)
2014 Modtog Statens Kunstfonds arbejdslegat for arbejde i 'Temple' (legatudvalget for musik)